Om Haavind

Med vår sterke bransjekunnskap bistår vi offentlige og private virksomheter med å håndtere juridiske muligheter og risiko.

Snarveier


Haavind er et av Norges ledende fullservice advokatfirmaer med ca. 140 advokater. Vårt bransjefokus, kombinert med spesialiserte advokater innen 20 fagområder, gir oss en unik posisjon til å håndtere juridiske problemstillinger for offentlige og private virksomheter. Kundelisten vår består av noen av Norges største selskaper, samt statlige og kommunale foretak. Organiseringen av virksomheten etter fag og bransje gjør det enkelt å tilby tjenester som arbeidsrett, corporate og tvisteløsning på tvers av bransjer og sektorer.


Bransjedrevne team

Våre team er satt sammen etter behov med eksperter innen juridisk og kommersiell rådgivning, regulatorisk, og med arbeidsrett, fusjoner og oppkjøp og tvisteløsning på tvers av fagområdene.


Haavindkulturen

Vi ansetter folk som velger å jobbe i Haavind på grunn av kulturen og det gode arbeidsmiljøet. For å skape Haavind-kulturen lever vi etter verdiene engasjement, dyktighet, samarbeidsglede og humor. Vil du vite mer om hvordan det er å jobbe i Haavind? Se vår karriereside.


Et av landets høyest rangerte advokatfirmaer

De internasjonale ratingbyråene for advokatselskaper rangerer Haavind på topp i en rekke kategorier. I 2022 styrker vi posisjonen som et av Norges ledende advokatfirmaer.

Våre team er ledende innen områder som arbeidsliv, entreprise, eiendom, teknologi/media/IP, tvisteløsning, fornybar energi, fiskeri- og havbruk og offentlige anskaffelser.