Click continue to switch to the English version of our webpage.

Karriere

Vi dekker hele spekteret av juridiske tjenester og bistår mange av de største aktørene innen norsk og internasjonalt næringsliv.

Haavindkulturen

Vi ansetter folk som velger å jobbe i Haavind på grunn av kulturen. For å skape Haavindkulturen, har vi engasjement, dyktighet, samarbeidsglede og humor som beskrivende ord på det vi ønsker at Haavind skal være. Og så er vi som firma og som individer selvsagt mye mer.

Vi tilbyr

  • En fadder med tydelig oppfølgingsansvar
  • Egne mål- og utviklingsplaner som følges opp gjennom hele året
  • En bratt læringskurve og stort ansvar
  • Kurs gjennom Haavindskolen
  • Spennende kunder i norsk og utenlandsk næringsliv

Noe av det jeg liker best ved Haavind, er at vi organiserer teamene våre etter bransjer. Jeg mener det gjør oss enda mer relevante for kundene våre.

Sarah-Ann Kvam, partner

Bransjedrevne team

Vi organiserer og arbeider etter en filosofi om å dyrke bransjespesialister. Du vil arbeide i team med flere juridiske fagspesialister som alle har høy bransjekunnskap. Du får derfor god innsikt og kjennskap til regulatoriske og markedsmessige bransjeforhold. Som et fullservice advokatselskap gir vi deg også mulighehten til å arbeide med flere bransjer og fagområder, samt i eller sammen med våre tre fagområder arbeidsrett, corporate og tvisteløsning som jobber på tvers av alle bransjene.

Haavinds økonomikonsulent, Dag Lermo Tosterud, gikk ut med det første avgangskullet i forretningsjus og økonomi, men hva driver han egentlig med i Haavind?


Nyheter