Click continue to switch to the English version of our webpage.

Corporate M&A

I Haavinds M&A-team er vi først og fremst «deal makers».

Vår jobb handler om å finne de beste løsningene for kundene våre og bidra til at transaksjoner gjennomføres. Transaksjonene vi er med på er ofte svært viktige for fremtiden til de selskapene vi jobber med. Derfor tar vi med oss inngående bransjekunnskap, juridisk spisskompetanse og kommersiell forståelse fra svært erfarne M&A-advokater når vi skal skape resultater sammen med og for kundene våre.

Vi er utpregede lagspillere som alltid fokuserer mer på muligheter og løsninger enn utfordringer. Som kunde vil du fort merke at vi brenner for å skape gode resultater, med stort engasjement, tilgjengelighet og samarbeidsglede. Det er fornøyde kunder vi lever av.

The combination of competitive pricing combined with strong M&A competence is attractive. The Haavind team is well organised, understands how to run complex processes and makes sure that advice is made in a timely and to the point manner.

Legal 500 2022

Haavinds virksomhet er bransjefokusert og en stor del av transaksjonene vi bistår med, er relatert til de bransjene vi har særlig fokus på; havbruk, offshore, fornybar energi, teknologi og eiendom. I disse bransjene har vi bistått på noen av de største og mest komplekse transaksjonene som er gjennomført de siste årene, for eksempel:

 • Salg av Guleslettene og Tellenes vindparker for BlackRock
 • Salg av STIM til Summa Equity
 • Kjøp av Meraker Brug for Statskog
 • Sammenslåing av vannkraftvirksomheten til Hydro og Lyse
 • Kjøp av Circle K (Statoil Fuel & Retail) for Alimentation Couche-Tard
 • Kjøp av Asset Buyout Partners og bud på Entra for Balder

Hos Haavind finner du et fullservice transaksjonsmiljø, med omfattende erfaring, kompetanse og kapasitet som skal til for yte førsteklasses bistand og ekstraordinær service på alle typer transaksjoner. Vår rolle er å bidra til at transaksjonen gjennomføres på en effektiv og profesjonell måte fra start til mål. Vi vil alltid ta utgangspunkt i de strategiske målene du som kunde har med transaksjonen og er målbevisste, effektive og løsningsorienterte i vår rådgivning. Vi jobber kontinuerlig med utvikling av teknologi som bidrar til enda bedre og mer effektive prosesser.

I Haavind er vi over 160 advokater fordelt på 20 ulike bransjemiljøer som jobber tett sammen med M&A-teamet vårt. Dette gjør oss til en enda bedre rådgiver og sparringspartner for deg som kunde. Transaksjonene vi bistår er ofte internasjonale, og vi samarbeider tett med andre advokatfirmaer globalt.

Vår Corporate M&A avdeling består av over 30 dedikerte, motiverte og hyggelige advokater, og vi jobber målrettet og hardt for å finne de beste løsningene for kundene våre.

Vi bistår med

 • Fusjoner og oppkjøp
 • Selskapsrett
 • Private equity
 • Børs og verdipapirrett
 • Joint ventures