Click continue to switch to the English version of our webpage.

Podkast

Haavind lanserer podkasten The Office – en prat om ledelse, jobb og juss. Dette er podkasten om arbeidslivets mange fasetter.

I denne podkasten inviterer Therese Ljosdahl og Lars Kokkvold i Haavind dyktige og interessante gjester som deler erfaringer om ulike temaer i arbeidslivet. Ambisjonene med podkasten er å kunne dele praktisk og interessant arbeidsrett som de fleste ledere og arbeidstakere er opptatt av.

I de første episodene kan du blant annet høre Kjersti Løken Stavrum leder av Ytringsfrihetskommisjonen dele sine tanker om mediebransjen og dens utfordringer, Lise Klaveness fra Norges Fotballforbund snakker om lederskap og likestilling i sportens verden, og Mats Ruland fra Riksmekleren gir et innblikk i meklingsprosessens finesser. I tillegg kan du vente deg enda flere kjente navn.

I podkasten «The Office» dykker vi ned i arbeidsretten, men med jobben i fokus – alt fra hvordan man navigerer i karrierelivet, til de juridiske aspektene som påvirker arbeidshverdagen. Du behøver med andre ord ikke juridisk bakgrunn for å få utbytte av podkasten.

Episodene vil slippes hver tirsdag og vil være tilgjengelig på Spotify, Apple Podcasts og din favoritt podkastplattform. Alle episodene vil også publiseres på denne siden. Følg oss gjerne på sosiale medier for å få oppdateringer om nye episoder og annet relevant innhold. Har du innspill og tanker vil vi gjerne høre fra deg. Send oss en e-post på marked@haavind.no.

Episode 1 med Kjersti Løken Stavrum – Ytringsfrihet og lojalitetsplikti arbeidslivet

Episode 2 med Mats Ruland – Rollen om riksmekler og trepartssamarbeidet

Episode 3 med Even Bolstad – HR-trender nasjonalt og internasjonalt

Episode 4 med Mette Krogsrud Mason – Hvordan få tak i de beste lederne?

Episode 5 med Lise Klaveness – Ledelse og mangfold i arbeidslivet

Episode 6 med Aksel Lund Svindal – Tilbakemeldingskultur

Episode 7 med Cecilie Ystenes Myhre – Mental styrketrening og stressmestring

Episode 8 slippes 21. mai

Få en sniktitt på podkastgjestene: