Click continue to switch to the English version of our webpage.

Haavind topprangert i Legal 500

Med hele 10 fagområder i tier 1 befester Haavind posisjonen som et av Norges aller beste firmaer i Legal 500-guiden for 2024.

Haavind har over flere år styrket sin posisjon kraftig på internasjonale rangeringer. Nylig ble firmaet rangert blant Norges 5 beste i Chambers Europe-guiden, med seks fagområder i band 1.

Årets Legal 500-guide bekrefter dette bildet: Haavind er plassert i tier 1 innenfor samtlige bransjer firmaet satser dedikert på – eiendom, teknologi, havbruk, offshore/industri, fornybar og entreprise.  I tillegg er områdene tvist, arbeidsrett, IP og anskaffelser plassert på aller øverste nivå.

– Vi er svært fornøyde med nok en gang å bli anerkjent som et av Norges aller fremste advokatfirmaer. Rangeringen til både Legal 500 og Chambers er et resultat av dedikert og målrettet arbeid for å levere meget høy kvalitet i alle ledd av vår rådgivning. Vi setter stor pris på alle positive tilbakemeldinger fra våre kunder, sier Managing Partner i Haavind, Preben Brecke.

I tillegg til sterke resultater på firmanivå, har Haavind totalt 32 individuelt rangerte advokater. Nye på listen i år er Anne Hesjedal Sending og Kari Sigurdsen (tvist), Bård Sandstad (Corporate M&A) og Sofie Komissar (entreprise).

Her er samtlige rangeringer for Haavind i årets Legal 500-guide

Kontakt oss

Les også