Click continue to switch to the English version of our webpage.

Advokatundersøkelsen – kategorivinnere, anerkjennelse av satsningsområder og gode plasseringer

I Advokatundersøkelsen 2019 anerkjennes Haavind for sin faglige bredde og høster positiv omtale i en rekke satsningsområder

I Advokatundersøkelsen 2019 anerkjennes Haavind for sin faglige bredde og høster positiv omtale i en rekke satsningsområder

Med flere advokater rangert blant landets topp ti, og gode kategorivinnere, står Advokatfirmaet Haavind også i år med gode plasseringer i viktige strategiske områder.

Det er gledelig å se at assosiert partner og leder for konkurranserett i Haavind, Simen Klevstrand, ikke bare topper listen men har flest poeng av samtlige «Up & Coming» advokater. Han får også bekreftet sitt arbeid med å fremme den solide kompetansen i teamet gjennom en fin plassering blant topp ti også i hovedrangeringen.

Kategorivinner i «Up & Coming» er også partner og leder for Haavinds satsning innen fornybar energi, Aksel Tannum, som i tillegg rangeres blant topp ti i landet.

Partner og leder for Haavinds team innen restrukturering og konkursrett, Ellen Schult Ulriksen, anerkjennes for et bra år, både som ledende «Up & Coming» og som en av landets ti beste i sitt fagfelt.

Haavind Chambers
Haavind Chambers

Med kun ni poeng til toppen, utmerker partner Johnny Johansen seg innenfor entrepriserett, anses nå som bransjens nest mest ettertraktede og får positiv omtale i avisen.

«Johnny Johansen nærmer seg år for år» [Entrepriserett, Advokatundersøkelsen 2019]

Også partner Arve Martin Hyldmo Bjørnvik får velfortjent oppmerksomhet som ledende «Up & Coming».

I et annet av Haavinds satsningsområder, teknologi og digitalisering, får både partner Arne Byberg og partner Leif Eirik Thrane gode plasseringer blant topp ti, noe som bekrefter størrelsen og statusen på teamet (se egen sak).

Teamet anerkjennes gjennom en solid 2. plass på firmanivå, en av to gode 2. plasser til Haavind (den andre innenfor entreprise).

Offentlige anskaffelser står sentralt i mange av Haavinds oppdrag, og kompetansen og erfaringen til partner Goud Helge Homme Fjellheim belønnes gjennom en sterk andreplass på landsbasis og en god plassering som «Up & Coming».

Av andre gode plasseringer til firmaet er;

partner Christopher L. Sveen (topp ti offshore og oljeservice)

partner Kjetil Hardeng (topp ti internasjonal advokat)

partnere Pål Kvernaas og Lars Kokkvold (begge topp ti arbeidsrett)

partner Kari Gimmingsrud (topp ti personvern)

partner Cornelius Sogn Ness («Up & Coming» emisjoner og børsnoteringer)

partner Herman Roksund («Up & Coming» fast eiendom)

partner Andreas Bernt («Up & Coming» immaterialrett og media)

Les også