Click continue to switch to the English version of our webpage.

Tre nye partnere i Haavind

Vi tar opp to nye partnere innenfor forretningsområdet offshore, industri og havbruk og en ny partner innenfor Corporate M&A.

Haavinds partnerskap vil fra nyttår inkludere Silje Bakkevig Dagsland, Sarah-Ann Kvam og Ragnar Gundersen Koffeld. Alle tre har lang fartstid i Haavind, og vil styrke oss faglig og markedsmessig innen to av Haavinds sterke bransje- og fagmiljøer.

Sarah-Ann og Siljes inntreden i partnerskapet vil styrke vår rådgivning på viktige områder knyttet til energitransformasjonen og det grønne skiftet, inkludert havvind-prosjekter, CCS- og hydrogenprosjekter. Ragnar vil bidra til å styrke vår posisjon innen M&A med sin brede profil.

Managing partner Preben Brecke er svært fornøyd med opptaket.

– Det er ekstra gledelig å ta opp advokater fra egne rekker som har bidratt til vår sterke utvikling. Vi opplever stor etterspørsel innenfor offshore, industri og fornybar, og både Sarah-Ann og Silje har gjennom flere år demonstrert høy kompetanse og evne til å rådgi i komplekse saker og tvister, og de har svært god bransjeforståelse og kommersiell innsikt. Ragnar har omfattende transaksjonserfaring særlig rettet inn mot Private Equity og Capital Markets, og vil bidra til ytterligere å styrke Haavinds posisjon innen M&A, som er et viktig område for Haavind med god økning. Ragnar er faglig dyktig og har bistått i flere komplekse transaksjoner de siste årene, sier Brecke.

Han understreker at det er viktig å ta opp yngre partnere, som kommer til å sette sitt preg på viktige bransjer og områder fremover.

Silje har jobbet i Haavind siden 2014. Hun er rangert blant de fem mest lovende talentene i kategorien Offshore og oljeservice i Kapitals årlige advokatundersøkelse.

Sarah-Ann startet i Haavind i 2017, og er rangert som Rising star innen Offshore construction and shipbuilding i Legal 500.

Ragnar har også over seks års fartstid  i Haavind, og er fremhevet som Key lawyer i Legal 500 innen Corporate M&A og Capital Markets.

Silje Bakkevig Dagsland

Sarah-Ann Kvam

Ragnar Gundersen Koffeld

Les også