Click continue to switch to the English version of our webpage.

Kollokvietilbud

En forandring i omgivelsene kan være lurt for å tenke nytt og utvide horisonten – så hvorfor ikke bytte ut lesesalen på BI med våre lokaler?

Ønsker kollokviegruppen din å bytte ut lesesalen med Haavinds lokaler? Haavind inviterer nå studenter ved Handelshøyskolen BI i Oslo hjem til oss, hvor dere kan arbeide med pensum og samtidig sparre med en advokat/advokatfullmektig. Dere kan også nyte en god middag i vår personalrestaurant

Haavinds kollokvietilbud retter seg mot jusstudenter ved Handelshøyskolen BI i Oslo som ønsker å forbedre forståelsen av jussfagene. Ved å booke et kollokvierom hos Haavind får dere tildelt et møterom og en tilgjengelig advokat/advokatfullmektig som dere kan sparre med. Det settes av 3 timer, inkludert 30 minutter til middag.

Påmeldingsfristen for hver kollokvietirsdag er den påfølgende mandagen før:

  • 7. mai (påmeldingsfrist: 29. april)
  • 14. mai (påmeldingsfrist: 6. mai)
  • 21. mai (påmeldingsfrist: 13. mai)
  • 28. mai (påmeldingsfrist: 20. mai)

Vi minner om at dette er et prøvetilbud, og det vil være førstemann til mølla-prinsippet som gjelder. I første omgang vil dette kun være et tilbud som er tilgjengelig for BI-studenter i Oslo. Vi vil etterstrebe å tilby dette til ulike kollikviegrupper slik at flere vil få muligheten.

Våre tips 

Vi anbefaler at dere har forberedt oppgaver og diskusjonstemaer. Dette vil gjøre det enklere å bruke tiden i våre lokaler mest mulig effektivt.

Når kan du booke?

Vi tilbyr veiledning på tirsdager fra kl. 16.00–19.00. Klikk på knappen nedenfor for å melde interesse for kollokvierom. Merk at det er en begresning på maks antall på seks studenter.