Click continue to switch to the English version of our webpage.

Haavind-partnere til topps i Advokatundersøkelsen

Mange av Haavinds partnere og bransjesatsninger høster anerkjennelse fra sine konkurrenter i Advokatundersøkelsen 2020.

Mange av Haavinds partnere og bransjesatsninger høster anerkjennelse fra sine konkurrenter i Advokatundersøkelsen 2020.

Haavind-partner Johnny Johansen har i mange år knivet om å være rangert som nummer 1 innenfor Entreprise, og klatret i år helt til topps i Finansavisens Advokatundersøkelse.

Haavind blir plassert på 2. plass blant advokatfirmaene på det samme området, der vi håndterer store prosjekter og tvister for både offentlige myndigheter og private entreprenører og virksomheter.

Innenfor Fast Eiendom er Herman Roksund kåret til nummer 1 i «Up and Coming»-kategorien, og vårt sterke eiendomsteam er plassert blant de tre beste firmaene.

advokatundersøkelsen haavind partnere
advokatundersøkelsen haavind partnere

Vår satsning på teknologi, også på tvers av de tradisjonelle bransjene, blir lagt merke til av konkurrenter i andre advokatfirmaer og internadvokater i norske bedrifter. Partnerne Arne Byberg og Leif Eirik Thrane er begge rangert, samtidig som Haavind trekkes frem som det nest beste firmaet i Norge på området.

Styrken på vårt team innenfor energi og fornybar vises gjennom individuelle rangeringer for både Aksel Tannum og Jøran Sandvik.

De gode resultatene våre er et uttrykk for meget god laginnsats, med sterke fagmiljøer og enkeltadvokater i Haavind. Dette er ikke minst hyggelig fordi det er en annerkjennelse fra konkurrenter og kollegaer. [Managing Partner i Haavind, Preben Brecke]

Haavind blir på firmanivå også anerkjent som et av Norges tre beste på områdene Offentlige Anskaffelser, med Goud Homme Fjellheim i spissen for et meget sterkt lag, og innenfor Fiskeri og Havbruk, hvor begge de nye partnerne fra våren 2019 – Bjørn Sørgård og Ida Espolin Johnson – trekkes frem individuelt.

Les også