Silje Helene Bakkevig Dagsland

Senioradvokat

+47 481 53 407

d97f55b0206d20cf6f3f5

Last ned vCard

dagsland_silje

Silje Helene Bakkevig Dagsland er spesialisert innen tilvirkningskontrakter og entreprise, med særlig fokus på tvisteløsning og prosedyre.

Silje har omfattende erfaring med voldgift og tvisteløsning for alminnelige domstoler, og bistår også med løpende rådgivning i kontraktsforhold.

Hun jobber særlig med større bygge- og anleggskontrakter, både landbasert og offshore, og har betydelig erfaring med utarbeidelse, kvalitetssikring og prosjektoppfølging av kontrakter innen entreprise, industri, akvakultur og energi, samt erfaring fra transaksjoner. Siljes erfaring omfatter videre tvister innenfor skipsbygging, akvakultur, forsvarskontrakter og post M&A.

Silje har inngående kjennskap til offshorebransjen etter å ha vært utleid som konsernadvokat til en stor leverandør innenfor offshoreindustrien. I tillegg til bransjespesifikk kompetanse knyttet til rådgivning og kvalitetssikring av offshorekontrakter, har denne stillingen gitt henne betydelig erfaring med prosjektoppfølging.

Utdanning og erfaring

  • 2014-
    Advokatfirmaet Haavind
  • 2014
    Master i rettsvitenskap, UiO. [Masteravhandling: Leverandørens risiko for mangler i underleveranser pålagt ved rammeavtaler, NTK 07 artikkel 8.3]