Click continue to switch to the English version of our webpage.

Haavind tar ledende posisjon innen fiskeri og havbruk: Ida Espolin Johnson og Bjørn Sørgård tiltrer som partnere

Med ledende juridiske fagmiljø innen havbaserte næringer, er det med glede vi ønsker to nye partnere velkommen.

Med ledende juridiske fagmiljø innen havbaserte næringer, er det med glede vi ønsker to nye partnere velkommen.

Ida og Bjørn har over år bygget opp en meget sterk posisjon innen Fiskeri og Havbruk, og er begge høyt anerkjente i markedet som ledende advokater innen denne bransjen.

Vi er veldig glade for å ønske Ida og Bjørn velkommen til Haavind. Sammen, og særlig i godt samarbeid med våre andre havbaserte næringer, skal vi videreutvikle vår posisjon som ledende innen havnæringene. Preben Brecke, Managing Partner

Fiskeri- og havbruksnæringen er i sterk utvikling, ikke minst gjennom bruk av ny teknologi, utvikling av markeder og konsolidering. Næringen omfatter også en meget stor leverandørindustri, som opplever sterk vekst og en stor grad av innovasjon.

Bjørn og Ida har med sin omfattende erfaring solid kjennskap til bransjen, og lang erfaring i å rådgi kunder innen fiskeri- og havbruksnæringen.

Med godt etablerte fagmiljø og en unik bransjekunnskap ser vi at det i samspillet mellom de ulike havbaserte næringene dukker opp nye juridiske problemstillinger og muligheter. Det er derfor avgjørende for videre innovasjon og vekst i næringen at også det juridiske rammeverket speiler utviklingen i havnæringene.

Vi i Haavind er derfor svært glade over å ønske Bjørn og Ida velkommen og gleder oss til fortsettelsen.

Kontakt oss

Les også