Click continue to switch to the English version of our webpage.

Haavind klatrer igjen i Chambers Europe

Haavinds havbruksteam rykker opp i band 1, og det gir firmaet fem topprangerte fagområder i guiden for 2023.


Haavind har allerede to profilerte partnere innen havbruk, Bjørn Sørgård og Ida E. Johnson, og nå er også hele teamet rangert helt øverst i Chambers Europe-guiden.

– Vi har en havbruksavdeling som leverer høy kvalitet på alle områder bransjen etterspør. Havbruk er en sektor i sterk vekst, og vi er glade for at vårt team rangeres blant landets beste, sier Preben Brecke, managing partner i Haavind.

Haavind har i tillegg fire fagområder rangert helt øverst – alle med en langvarig og sterk posisjon i markedet: Eiendom, fornybar energi, entreprise og arbeidsrett befester sine plasser i band 1 i årets Chambers-guide. Haavind er dermed blant Norges fem høyest rangerte advokatfirmaer.

– Vi er stolte av den sterke fremgangen vi har hatt de siste årene på rangeringer både nasjonalt og internasjonalt, og tar det som et tydelig tegn på at vi leverer rådgivning av høy kvalitet til våre kunder. Haavinds strategi med satsning på sentrale bransjer og sektorer i Norge, en satsning vi mener gir en ekstra dimensjon til vår rådgivning, er en viktig årsak til at vi oppnår gode resultater. Tusen takk til våre kunder som har gitt oss positiv feedback, og gratulerer til hele team Haavind, sier Brecke.

Også individuelt er det fremgang for Haavind: Aksel Tannum, som leder fornybar-teamet vårt, rykker opp i band 1, mens også partnerne Mikal Brøndmo (tvisteløsning) og Arne Byberg (teknologi) klatrer i sine kategorier. Senioradvokat Kasper Formo Asplin, som kom til Haavind i 2021, er for første gang rangert (bank og finans).

Totalt er det 37 Haavind-advokater som er individuelt rangert i guiden for 2023.

Les også