Click continue to switch to the English version of our webpage.

Advokatundersøkelsen: Haavind best på teknologi og digitalisering

Finansavisens årlige undersøkelse bekrefter Haavinds sterke markedsposisjon på mange fagområder.

Finansavisens årlige undersøkelse bekrefter Haavinds sterke markedsposisjon på mange fagområder.

Årets Advokatundersøkelse, der mange hundre forretningsadvokater fra 55 advokatfirmaer har svart på hvem de anser for å være landets beste advokater, ble publisert torsdag 17. februar.

Haavinds advokater innenfor teknologi og digitalisering høster anerkjennelse, med både beste firma og tre rangerte advokater innenfor fagområdet. Leif Thrane, Arne Byberg og Isak Mendoza får alle plass på listen. I tillegg er Kari Gimmingsrud rangert på topp 10 innenfor personvern.

– Jeg er utrolig stolt av at Haavind sanker mange poeng i mange av fagområdene i undersøkelsen. Ekstra gøy er det at våre flinke advokater innenfor teknologi og digitalisering anerkjennes som landets beste, dette er et strategisk viktig fagområde som vi har satset på de siste årene. Det er også veldig gledelig at mange av våre advokater rykker inn på Up and coming-listen, sier managing partner Preben Precke.

I tillegg til Haavinds teknologiteam, befester våre fagmiljøer innenfor spesielt fornybar energi, entreprise, eiendom og havbruk sine posisjoner blant landets aller beste i undersøkelsen. Haavind-partner Johnny Johansen rangeres som nummer 1 innenfor entreprise, og er også blant advokatene med høyest poengsum totalt.

Kontakt oss

Les også