Click continue to switch to the English version of our webpage.

Advokatundersøkelsen 2018 – Haavind klatrer mest og markerer seg innen «Up & Coming»

I den årlige «Advokatundersøkelsen» kan Haavind igjen glede seg over gode plasseringer, og firmaets advokater markerer seg blant «Up & Coming».

I den årlige «Advokatundersøkelsen» kan Haavind igjen glede seg over gode plasseringer, og firmaets advokater markerer seg blant «Up & Coming».

Med hele 10 rangeringer innen «Up & Coming» og med flere avdelinger rangert i toppen nasjonalt i «Advokatundersøkelsen» til Finansavisen, kan advokatene på Solli Plass se tilbake på nok et år med vekst og styrkning i sine satsningsområder.

«Vi er veldig stolte av den anerkjennelsen våre bransjekolleger viser oss. Våre ambisjoner strekker seg lengre enn årets rangeringer, men vi ser samtidig at våre satsningsområder gis den oppmerksomheten de fortjener, hvilket er gledelig,» uttaler styreleder og partner Johnny Johansen.

Firmaet noterer seg gode plasseringer på topp-10 innenfor Energi og Klima, Offshore og Oljeservice, Entrepriserett, Fast Eiendom, Offentlige Anskaffelser, IT og telekommunikasjon og Arbeidsrett. I tillegg står enkelte frem og viser seg som ledende innenfor sitt fagfelt, blant annet Espen Werring, som topper «Advokatundersøkelsen» sin liste over «IT og telekommunikasjon.»

«Vi er opptatt av å levere kvalitet og holder et høyt faglig nivå. At våre dyktige advokater i tillegg får tillit gjennom Advokatundersøkelsen er vi ydmyke for, og gleder oss over at stadig flere av de flotte menneskene i Haavind får anerkjennelse for innsatsen de leverer,» avslutter Johansen.

Les også