Stig Bech ny partner i Haavind

En av eiendomsbransjens største profiler går inn i partnerskapet i Haavind.

Bech, som de siste tre årene har vært partner i Wiersholm, tiltrer som partner i Haavind 1. juni. Han trekker frem Haavinds langvarige og sterke posisjon innenfor eiendom som en viktig del av begrunnelsen for valget:

– Haavind er kanskje det firmaet som historisk har vært «Eiendom» med stor «E». Det er et firma jeg kjenner veldig godt og som har kvalitet og verdier det er lett å identifisere seg med, sier han.

Bech har også vært konsernsjef i Solon Eiendom og partner i både BAHR og Wikborg Rein. Han har en rekke verv, blant annet som styreleder i Norsk Eiendom.

Topprangert innen eiendom

I både Chambers & Partners og Legal 500 er Bech rangert i alle øverste kategori innenfor fagområdet eiendom. Han har en bred profil og jobber som utøvende advokat primært med transaksjoner, eiendomsutvikling, myndighetskontakt, finansiering og restrukturering i eiendomssektoren.

Styrker eiendomssatsningen

Herman Roksund, partner og leder av eiendomstransaksjon i Haavind, er på vegne av firmaet svært godt fornøyd med at Stig Bech kommer inn som partner. Stig er en av de aller mest erfarne advokatene i vår bransje, og har et unikt nettverk som også passer godt med bredden i vår eiendomssatsning. Han har også hatt en rekke sentrale verv, og vil være et verdifullt tilskudd for både vår avdeling og for firmaet som helhet. Vi gleder oss til å få Stig med på laget vårt, sier Roksund.

Les også