Click continue to switch to the English version of our webpage.

Sterke Legal 500-resultater for Haavind

Haavind har ti fagområder i tier 1
i Legal 500-guiden for 2023.

Haavind har gjennom det siste året tatt seg inn på topp 5 i Norge i rangeringene som gjøres av Chambers & Partners, Legal 500 og Finansavisen.

I den siste guiden fra Legal 500, publisert 12. april, er Haavind i aller øverste divisjon innenfor tunge fagområder i det norske markedet: våre team innenfor eiendom, fornybar energi, fiskeri & havbruk, tvist, entreprise, teknologi, arbeidsrett, offshore entreprise & skipsbygging, anskaffelser og immaterialrett er alle rangert i tier 1.

I tillegg er Haavind rangert i tier 2 innenfor corporate M&A, skatt, konkurranserett, insolvens/restrukturering, bank & finans og børs & kapitalmarked.

– Vi har de siste årene bygget en sterkere og sterkere posisjon innenfor store og viktige bransjer i Norge, og befester vår posisjon som et av Norges fem høyest rangerte advokatfirmaer. Det er veldig hyggelig å se at kundene våre gir så positive tilbakemeldinger på vår rådgivning, noe som er grunnleggende for å få gode resultater, sier Preben Brecke, managing partner i Haavind.

Flere nye Haavind-advokater blir også anerkjent individuelt: Henning Nordtvedt er ny i kategorien «Leading individuals». Johnny Johansen får opprykk til «Hall of fame» innenfor tvist, en plassering han også har på entreprise-feltet. Hans-Christian Donjem rangeres i kategorien «Next Generation Partners»

Haavind har nå seks advokater i kategorien «Rising stars», der Christina Melson og Marianne Henne Møller er nye i år.

Alle Haavinds resultater finner du her:

Les også