Click continue to switch to the English version of our webpage.

Møt Haavinds nye COO Katrine Hverven Sontum

Katrine tiltrådte som Chief Operating Officer 1. november.

Katrine inngår i Haavinds ledergruppe. Hun vil være en viktig bidragsyter og samarbeide tett med Managing Partner, Preben Brecke. Katrine vil også lede Haavinds enheter innen forretningsstøtte, herunder økonomi, HR, marked, administrasjon og IT.

Katrine har lang erfaring som leder på toppnivå, med betydelig ansvar knyttet til budsjetter, resultater, kunder og ansatte. Hun har bakgrunn som advokat med tilleggsutdanning innen styring og ledelse, og har de siste ti årene jobbet i Coor Service Management AS (Coor) som en del av toppledergruppen. Som leder for HR, Legal, Payroll og Kommunikasjon/Marked i Coor med både juridisk, strategisk og operativt ansvar for avdelingene har Katrine opparbeidet seg betydelig kunnskap om forretningsutvikling og ledelse.

Katrine har også omfattende erfaring som advokat innen kontraktsrett, forhandlinger, selskapstransaksjoner og integrasjoner, granskning samt strategisk rådgivning både for kunde- og leverandørsiden.

– Jeg er virkelig glad for å være en del av Haavind og ser frem til å utvikle selskapet videre sammen med alle de engasjerte og dyktige menneskene i Haavind, sier Katrine Hverven Sontum.

– Med Katrine i ledergruppen legger vi til rette for enda sterkere utvikling av våre stabsfunksjoner. Hun er positiv og energisk, og jeg er helt sikker på at hun vil passe godt inn i Haavind-kulturen med godt humør og som en utpreget lagspiller, sier Preben Brecke.

Les også