Click continue to switch to the English version of our webpage.

Ny Managing Partner i Haavind – Henning Nordtvedt

Henning Nordtvedt tok 1. januar over som ny Managing Partner. Han overtar et selskap i sterk økonomisk vekst og med økende oppdragsmengde innenfor alle Haavinds tjenesteområder. – Jeg er veldig stolt over det vi har fått til sammen med kundene våre så langt, og ser frem til å utvikle Haavind videre, sier Henning Nordtvedt.

Henning Nordtvedt tok 1. januar over som ny Managing Partner. Han overtar et selskap i sterk økonomisk vekst og med økende oppdragsmengde innenfor alle Haavinds tjenesteområder.
– Jeg er veldig stolt over det vi har fått til sammen med kundene våre så langt, og ser frem til å utvikle Haavind videre, sier Henning Nordtvedt.

Haavinds viktigste oppgave er å gi våre kunder klar og tydelig juridisk bistand av høy kvalitet. Vi legger stor vekt på å møte våre kunder der de er – forstå deres problemstillinger og behov. Det krever at vi er profesjonelle og kompetente i alle ledd i selskapet. Jeg er stolt over å skulle lede et flott team, sier Henning.

– Haavind har tatt store steg de siste årene, og jeg er overbevist om at Henning er riktig person til å lede selskapet i vår videre utvikling, sier Haavinds styreleder Johnny Johansen. – Vi tror advokat­bransjen vil gjennomgå store endringer fremover. Kundene og advokatbransjen står midt i en digital omveltning, og både måten vi jobber på internt og samarbeidet mellom kunde og advokat vil ta nye former. I denne utviklingen trenger vi en leder som er analytisk, strategisk og nytenkende, og gjennom Henning får vi alt dette.

Haavind skal være en foretrukket samarbeidspartner for våre kunder også under de nye markedsmessige rammebetingelsene. Henning ser frem til å håndtere denne utfordringen, og er overbevist om at han har et godt team med medarbeidere.

Haavind har svært kompetente medarbeidere og solid bransjekunnskap, og vi har robuste tech- og corporate-miljøer hos oss. Vi er godt rustet til å håndtere endringene i samfunnet sammen med kundene våre, sier Henning.

På spørsmål om deres nye Managing Partner, svarer Haavinds ansatte at han er en kompetent, strukturert og veldig flink bergenser med glimt i øyet. Henning har et overordnet, strategisk blikk, men samtidig er han nedpå når det trengs.

I tillegg har han økonomiforståelse og lang erfaring fra ledelse og selskapsutvikling. Henning er opptatt av å videreutvikle organisasjonen slik at Haavind er en attraktiv arbeidsgiver for de beste talentene også i framtiden. – Jeg har veldig flinke folk med meg på laget, og sammen skal vi utvikle de viktigste ressursene Haavind har, nemlig menneskene, avslutter Henning.

Les også