Click continue to switch to the English version of our webpage.

Haavind klatrer i Advokatundersøkelsen

Haavind sanker flere poeng og rykker oppover i Finansavisens advokatundersøkelse for 2021.


Haavind sanker flere poeng og rykker oppover i Finansavisens advokatundersøkelse for 2021.

Med rangerte advokater i flere fagkategorier enn i fjor, mange topp 3-plasseringer og en sjetteplass totalt på firmanivå, befester Haavind posisjonen som et av Norges ledende advokatfirmaer.

– Det er utrolig gøy at så mange advokater på så mange forskjellige områder sanker poeng, og at Haavind klatrer oppover på listen. Dette er en anerkjennelse av våre mange brede fagmiljøer og bekrefter at vi har en sterk markedsposisjon. Vi gleder oss også over gode rangeringer på områder vi har definert som strategisk viktige for Haavind, som for eksempel entreprise, teknologi, energi, eiendom og havbruk, sier managing partner Preben Brecke.

I kategorien entreprise har Haavind både topplassering og en sjetteplass individuelt, og er inne blant de tre beste firmaene i Norge. Våre to partnere innenfor havbruk er begge rangert i topp 5. For teknologi og digitalisering har vi også to partnere blant de ti beste.

Innenfor energi har Haavind hele tre individuelt rangerte partnere, samt topp 3 for fagområdet. Også innenfor eiendom er vi rangert topp 3, og har en partner på den individuelle rangeringen.

Finansavisens årlige undersøkelse er basert på svar fra flere hundre forretningsadvokater i Norge. I år er det over 50 advokatfirmaer som har sendt inn sine vurderinger av konkurrerende advokater og firmaer.

Kontakt oss

Les også