Click continue to switch to the English version of our webpage.

Haavind inn på topp fem i Finansavisen-kåring

Haavind klatrer inn blant de fem beste i Advokatundersøkelsen

Advokatundersøkelsen gjøres årlig blant forretningsadvokater og in house-jurister og målt i antall stemmer totalt er Haavind i år nummer fem, opp en plass fra i fjor.

Innenfor fagområdene teknologi og entreprise stemmes våre team frem som nummer 1, mens Haavinds fagmiljøer innenfor de fire områdene arbeidsrett, eiendom, fornybar energi og anskaffelser rangeres blant landets tre beste.

– Dette er svært gode resultater som ytterliggere underbygger den sterke fremgangen og posisjonen Haavind har utviklet de siste årene. Den sterke fremgangen på rangeringene er blant annet et resultat av målrettet satsning på rådgivning med sterk bransjekompetanse, kommersiell forståelse og kontinuerlig fokus på å levere den høyeste kvalitet i vår bistand. Det er ekstra hyggelig å bli anerkjent som et av de aller beste advokatfirmaene i Norge når vi vet at en stor del av stemmene kommer fra konkurrerende firmaer, sier Preben Brecke, managing partner i Haavind.

Han berømmer også de mange sterke individuelle plasseringene til Haavinds advokater, ikke minst de yngre advokatene som har blitt stemt frem på listene over lovende talenter innenfor sine felt. Men først og fremst er anerkjennelsen et resultat av godt lagarbeid.


-Vi har mange flinke advokater som bidrar til å utvikle firmaet videre, og får drahjelp av et meget godt arbeidsmiljø og en kultur som fremmer engasjement og samarbeid på tvers av fagområdene, sier Brecke.

Alle resultatene er publisert i Kapitals JUS-bilag fredag 24. februar.

Les også