Click continue to switch to the English version of our webpage.

Haavind helt i topp på service og tilgjengelighet

Haavind befester posisjonen som et av landets ledende advokatfirmaer i den årlige undersøkelsen Prospera Tier 1 Law Firm Review.

Haavind befester posisjonen som et av landets ledende advokatfirmaer i den årlige undersøkelsen Prospera Tier 1 Law Firm Review.

Haavind anerkjennes som et av Norges fem beste firmaer innenfor fagområdene eiendom, fornybar energi, bygg og anlegg og arbeidsrett. Dessuten er en rekke av våre fagområder inne på listen over de ti beste i landet.

Respondentene i undersøkelsen er ledere i flere hundre norske bedrifter og virksomheter, og intervjuene er gjennomført fra februar til mai. Respondentene har også blitt bedt om å vurdere advokatfirmaene på andre parametre enn kompetanse innenfor fagområder. Haavind scorer her spesielt godt i kategorien «Tilgjengelighet og service», med en 3. plass.

-Det er veldig gledelig at våre kunder trekker frem vår tilgjengelighet og høye servicenivå når de beskriver Haavind. I tillegg befester vi posisjonen som et av landets aller beste advokatfirmaer på en rekke fagområder som er strategisk viktige for oss, sier Preben Brecke, managing partner i Haavind.

Undersøkelsen kommer etter en vår hvor Haavind har styrket sin posisjon på rangeringene hos Chambers & Partners og Legal 500. Sistnevnte plasserer Haavind i tier 1 eller 2 på hele 16 fagområder i sin guide for 2020.

Kontakt oss

Les også