Click continue to switch to the English version of our webpage.

Haavind etablerer seg i toppen

I Legal 500 sin siste rangering fortsetter Haavind fremgangen – vi rangeres nå på topp i mange av våre satsningsområder.

I Legal 500 sin siste rangering fortsetter Haavind fremgangen – vi rangeres nå på topp i mange av våre satsningsområder.

Med hele seks Tier-1 rangeringer og gode plasseringer for flere områder, styrker Haavind sin posisjon under årets Legal 500. Det er få andre firma i landet som kan vise til så mange topplasseringer, og nå ligger avdelingene for teknologi, tvisteløsning, eiendom, entreprise, arbeidsrett og energi i Tier-1.

«Jeg er svært stolt av alle mine faglig dyktige kolleger. Dette viser at våre satsninger har gitt resultat, og at vi fortsetter å levere kvalitet til våre kunder. Denne anerkjennelsen bekrefter samtidig at Haavind er blant de ledende i landet», uttaler Managing Partner Henning Nordtvedt.

De siste årene har Haavind også styrket sitt solide corporate-miljø og blant annet gjennomført flere store transaksjoner med bransjefokus. Dette miljøet viderefører sin plassering i tier-2, samtidig som at teamet på Bank og Finans tar steget opp i samme kategori. Dette bekrefter at firmaet øker kvaliteten i bredden. Haavinds sterke og internasjonalt erfarne avdeling innen olje og gass og offshore øker sin synlighet og rangering, og blir verdt å legge merke til i tiden fremover.

Nytt av året er at tech teamet vårt har fått en velfortjent Tier 1 plassering. «According to some, Advokatfirmaet Haavind AS is ‘the clear leader in the Nordics for TMT work’ with ‘top-notch execution skills, cutting-edge experience and a strong commercial sense, which combines to create the perfect practice’«. Med en slik omtale, tar Haavind også steget opp blant landets fremste innen teknologi. Det er også et sterkt signal til markedet om den kompetansen og ekspertisen som firmaet innehar.

«Det er veldig hyggelig at vi fortsetter den gode utviklingen. Haavind har en fantastisk gjeng medarbeidere, og sammen skal vi sørge for at våre kunder, nasjonalt og internasjonalt, alltid får den aller beste bistand og oppfølging», avslutter styreleder Johnny Johansen.

Les alt om rangeringene på Legal 500 sine nettsider.

Les også