Click continue to switch to the English version of our webpage.

Advokatfirmaet Haavind inngår avtale med Storebrand om leie av Haakon VII Gate 10

Vi har inngått leieavtale med Storebrand Eiendom for Haakon VII Gate 10, og sommeren 2022 flytter vi inn i det ikoniske bygget.

Vi har inngått leieavtale med Storebrand Eiendom for Haakon VII Gate 10, og sommeren 2022 flytter vi inn i det ikoniske bygget.

Det ikoniske bygget ligger sentralt plassert i Vika, et område som gjennomgår omfattende fornying. Haavind, som i dag har kontorer i «Hydro-bygget» i Bygdøy Allé, har stor vekst, og ser frem til å flytte inn i sentrale og nyrenoverte moderne lokaler i den ikoniske «Vika-buen» som bygget også kalles.

For tiden vokser Haavind raskere enn markedet og vi opplever stor pågang. Vi gleder oss til å markere en ny milepæl i Haavinds historie og flytte inn i Haakon VII Gate – Managing Partner, Preben Brecke.

Kontrakten er omfattende og viktig for Storebrand, som anser inkluderingen av Advokatfirmaet Haavind som et svært godt tilskudd til sentrale Vika.

«Vi er stolte over å ha inngått avtale med en så utviklingsorientert leietaker i det som er et prestisjebygg i Oslo», kommenterer Ole-Jacob Damsund, leder for utleie og marked i Storebrand.

«For Storebrand var det spesielt viktig å avklare utleieprosessen så tidlig som mulig, og nå gleder vi oss til å se fremover sammen med Haavind. Vi skal foreta en omfattende rehabilitering av lokalene, og vil foreta store investeringer i bygget, slik at lokalene vil være svært attraktive og tilrettelagt for et moderne advokatfirma. Vika er et meget viktig satsingsområde for Storebrand, hvor vi eier flere sentrale bygg. Vi bruker derfor store ressurser og omtanke på oppgraderinger og tiltak som kan skape ytterligere trivsel og liv i bydelen».

De nye kontorene til Advokatfirmaet Haavind vil bli på over 6 000 kvm, og vil huse moderne kontorfasiliteter, en stor møteromsavdeling samt en eksklusiv takterrasse med utsikt over store deler av Vika og nedre Oslo. Rehabiliteringen vil finne sted i tidsrommet 2021 – 2022.

«Vi opplever Vika som et meget spennende område og ser frem til å utvikle eiendommen sammen med Storebrand til et moderne og digitalt kontorlokale i tråd med behovet for endrede samarbeidsformer og nye arbeidsformer», avslutter Brecke.

Akershus Eiendom har vært megler for Storebrand, og Haavind har vært bistått av Moment Eiendom.

Les også