Click continue to switch to the English version of our webpage.

Årets Styreleder 2015 – en kveld med gode opplevelser

Hvilke utfordringer og muligheter gir den digitale transformasjonen styret i dag? Ser norske styremedlemmer de forretningsmessige konsekvensene av den digitale revolusjonen? Hva slags kompetanse og innsikt må styret ha for å møte endringene?

Tirsdag 26. januar inviterte vi styreledere, styremedlemmer, eiere og næringslivsledere for å drøfte "det digitale styrerommet" og kåre vinneren av Årets Styreleder 2015.

Hvilke utfordringer og muligheter gir den digitale transformasjonen styret i dag? Ser norske styremedlemmer de forretningsmessige konsekvensene av den digitale revolusjonen? Hva slags kompetanse og innsikt må styret ha for å møte endringene?

Tirsdag 26. januar inviterte vi styreledere, styremedlemmer, eiere og næringslivsledere for å drøfte «det digitale styrerommet» og kåre vinneren av Årets Styreleder 2015.

Er arbeidsprosesser, kultur og tradisjon i norske styrerom tilpasset en ny digital hverdag? Og vil den nye digitale hverdagen, med dramatiske og raske endringer i forretningsmodeller og kundeadferd, påvirke samarbeidet mellom styret og administrasjonen?

Gjennom tre aktuelle foredrag om den digitale agenda og en paneldebatt med friske og svært relevante innlegg fikk et fullsatt Auditorium i Bygdøy Alle 2 høre at norske styreledere står overfor ikke bare store utfordringer men mange muligheter i tiden fremover.

Opplev ettermiddagen og kvelden gjennom vår korte oppsummering under.

Fra Schibsted ASA kom CFO Trond Berger for å dele deres digitale reise.

Country Director i Google Norge, Jan Grønbechdelte sine fremtidsvisjoner, som han kunne fortelle oss allerede er realiteter i dag, samt stille spørsmål ved sammensetningen og snittalderen på norske styremedlemmer.

Helge Leiro Baastad, konserndirektør i Gjensidige, avsluttet foredragene og oppsummerte hvordan «en 200-åring» håndterer den digitale revolusjonen.

Med så mange skarpe og erfarne mennesker samlet var det en fornøyelse å be Elin Ørjasæter starte paneldebatten, en debatt som inneholdt mange gullkorn og gode tanker om fremtiden. Med i panelet var de tre foredragsholderne samt Ulla-Britt Fräjdin-Hellqvist, styreleder Kongsberg Automotive og vinner av Årets Styreleder 2014.

På vegne av juryen leste Harald Hjertø, direktør i Mercuri Urval, juryens begrunnelse før vinneren av Årets Styreleder 2015 Ole-Eirik Lerøy, Marine Harvest asa fikk sitt fortjente trofe av fjorårets vinner Ulla-Britt Fräjdin-Hellqvist.

Kvelden ble avsluttet med hyggelig mingling og servering hvor deltakerne også fikk se Elin Ørjasæter intervjue vinneren i et «direktesendt» talk-show fra scenen. Opptak av hele samtalen ønsker vi til slutt å dele med dere.

Les også