Magnus Meisingset-Haug er spesialisert innen eiendomstransaksjoner, og har de siste årene vært involvert i flere omfattende og komplekse transaksjoner, både for norske og internasjonale aktører. Han har videre erfaring med strukturering og syndikering av investeringsprosjekter innenfor eiendom. Han har utstrakt erfaring som leder for større og kompliserte due diligence prosesser. 

Magnus er også spesialisert innen eiendomsutvikling, boligrett, og leie/utleie av næringsarealer. Han har erfaring med utvikling og strukturering av bolig- og næringsprosjekter for eiendomsutviklere og eiendomsselskaper. Magnus har også erfaring fra fradeling og sammenføyning av eiendom samt diverse tinglysingsspørsmål. 

Magnus innehar eiendomsmeglingsforsikring og benyttes som oppgjørsansvarlig i eiendomstransaksjoner. 

Magnus er kjent for å ha god kommersiell forståelse og være løsningsorientert. I 2015 ble han utpekt som én av ti på vei opp i eiendomsbransjen i Estate Magasin, og har flere ganger blitt kåret til «Up & Coming» eiendomsadvokat i advokatkåring i Finansavisen. Magnus er også utpekt som en «Rising star» i Legal 500 2020 og 2021, «Next Generation Partner» i 2022, og rangert som «Up and coming» i Chambers and Partners 2022.