Click continue to switch to the English version of our webpage.

Henrik Taubøll ny partner i Haavind

Taubøll styrker Haavinds team innenfor eiendomsutvikling og transaksjon.

Henrik Taubøll tiltrådte som partner i Advokatfirmaet Haavind mandag 8. august, og kommer fra eiendomsavdelingen hos Wiersholm.

Managing partner Preben Brecke i Haavind er svært fornøyd med at Taubøll har blitt en del av Haavind-teamet.

– Eiendom er et strategisk viktig område for Haavind, der vi gjennom mange år har hatt en ledende markedsposisjon. Henrik har en solid profil som vil passe godt inn hos oss, og han har allerede utmerket seg ved å være en ledende advokat innen eiendom. Vi er glade for å ha Henrik med på laget, sier Brecke.

Taubøll er en av de mest profilerte unge advokatene i Norge innenfor eiendom. Han har tidligere vært med å grunnlegge foreningen Ung i Næringseiendom. Taubøll står også bak bransjeforeningen Proptech Norway som matcher tech-bransjen med eiendom.

I tillegg ble Taubøll i vinter rangert som nr. 2 blant Norges fremste up-and-coming-advokater av Finansavisen.

–  Det er svært spennende å tre inn som partner i et av Norges fremste eiendomsmiljøer. Jeg gleder meg stort til å komme i gang. Det blir spennende og morsomt å jobbe videre med flinke folk jeg har kjent i mange år etter noen veldig fine år i Wiersholm, sier Taubøll.

Taubøll har tidligere jobbet i Advokatfirmaet BAHR, Wiersholm og ledet WeWorks ekspansjon i Norden sammen med Salman Saeed (nå: Skanska CD).

Kontakt oss

Les også