Click continue to switch to the English version of our webpage.

Haavind har bistått Aspiro AB (WiMP, TIDAL) i forbindelse med budet fra Jay Z

Project Panther Bidco, som er kontrollert av rapperen Jay Z, la 30. januar 2015 inn et bud på samtlige aksjer i Aspiro AB, og Haavind har bistått Aspiro i forbindelse med budet.

Project Panther Bidco, som er kontrollert av rapperen Jay Z, la 30. januar 2015 inn et bud på samtlige aksjer i Aspiro AB, og Haavind har bistått Aspiro i forbindelse med budet.

Project Panther Bidco, som er kontrollert av rapperen Jay Z, la 30. januar 2015 inn et bud på samtlige aksjer i Aspiro AB, og Haavind, ved senioradvokat Arne Steen Slåttå og advokat og leder for Teknologi, Media og IPR Leif Eirik Thrane, har bistått Aspiro i forbindelse med budet.

Project Panther Bidco annonserte 13. mars 2015 at vilkårene for budet er oppfylt, at kjøpet vil bli fullført og at en prosess for tvangsinnløsning av gjenstående aksjonærer og strykning fra OMX Stockholm igangsettes. Selskapet meldte i dag at 95,18 prosent av aksjonærene har akseptert tilbudet og at akseptfristen utsettes til 27. mars 2015 for gjenstående aksjonærer.

Norden ligger helt i tet i verden når det gjelder andelen internettbrukere som benytter musikktjenester på nettet, og nordmenn er i tet i Norden når det gjelder andelen som er villige til å betale for slike tjenester. Ifølge TONO bruker åtte millioner mennesker i Norden strømmetjenester som WiMP, og den samme undersøkelsen viste at norske musikkbrukere har klart størst betalingsvilje for å strømme musikk i Norden – 36 prosent oppgir at de betaler for en strømmetjeneste.

Aspiro AB, eid 76 prosent av det Schibsted-kontrollerte selskapet Streaming Media AS, er en skandinavisk leverandør av musikkstrømming, børsnotert på OMX i Stockholm og med hovedkontor i Oslo. Selskapet står bak strømmetjenestene WiMP og TIDAL. Billboard rangerte høsten 2014 WiMP som verdens syvende største strømmetjeneste for musikk, med over 580 000 betalende brukere.

Les også