Click continue to switch to the English version of our webpage.

Norges prosedyremiljø samles torsdag 31. januar

Vi har gleden av å ønske landets fremste prosedyreadvokater, voldgiftsdommere og embetsdommere velkommen til det årlige “Forum for praktisk prosess”.

Vi har gleden av å ønske landets fremste prosedyreadvokater, voldgiftsdommere og embetsdommere velkommen til det årlige “Forum for praktisk prosess”.

Formålet med forumet er å skape en arena for de som jobber mye med tvisteløsning, og hvor man på tvers av firma og spesialiseringer kan møtes for å belyse praktiske problemstillinger. Vi ønsker å legge til rette for åpenhet og deling av faglige erfaringer og synspunkter, samtidig som forumet skal være et hyggelig avbrekk i en ellers hektisk hverdag.

Arrangementet ble etablert i 2018, og deltakerne fikk ta del i debatter om teknologiens inntreden i bransjen og behovet for mangfold. Også i år kan vi vise til et meget interessant program, med dyktige paneldeltakere.

Forum for praktisk prosess
Forum for praktisk prosess

Årets første tema er aktuelt for alle som jobber med tvisteløsning. Vi spenner buen høyt og spør hva som skal til for å holde gode presentasjoner i retten.

Vårt solide panel består av;

  • Frode Innjord, Hjort
  • Ragnhild Noer, Høyesterett
  • Amund Bjøranger Tørum, Schjødt
  • Morten Goller, Wiersholm (moderator)

Årets andre tema er knyttet til utfordringer og muligheter ved bruk av vitneforklaringer i retten. I dette panelet har vi vært så heldige å få med oss;

  • Jan B. Jansen, BA-HR
  • John Christian Elden, Elden & Co
  • Kaare Shetelig, Wikborg Rein
  • Kine Steinsvik, Borgarting (moderator)

Ettermiddagens program

16:15 – 16:45   Registrering og mingling
16:45 – 18:45   Faglig del, fordelt på to sesjoner
18:45 – 21:00   Sosialt samvær med servering av mesterkokk Øyvind Hjelle

Vi ser frem til friske innlegg, gode diskusjoner og en hyggelig og sosial samling. Oppslutningen om årets arrangement har vært formidabel og vårt inntrykk er at «alle» kommer.

Les også