Click continue to switch to the English version of our webpage.

Armin Mehaj blir en del av vårt entrepriserettsmiljø

Armin blir en del av Norges største og høyest rangerte entrepriserettsmiljøer som senioradvokat.

– Haavind har en helt fantastisk gjeng med dyktige advokater og er også kjent for å ha et svært hyggelig sosialt miljø. Jeg ser virkelig frem til å bli en del av teamet her og gleder meg til å jobbe med noen av de største og mest spennende prosjektene vi har i Norge.

Armin er spesialisert innenfor entrepriserett og bistår med rådgivning i alle faser av et byggeprosjekt. Han har bred og omfattende erfaring med juridisk bistand innen entrepriserett, og bistår byggherrer, entreprenører og rådgivere i forbindelse med kontraktsinngåelse, men også med løpende og strategisk rådgivning under prosjektgjennomføringen. I tillegg har Armin betydelig erfaring med forhandlinger og prosessoppdrag for retten innenfor kontraktsrett, eiendomsutvikling og større byggeprosjekter, herunder sluttoppgjørstvister. Ut over bred erfaring med de juridiske standardene (NS 8401, NS 8402, NS 8403, NS 8405 og NS 8407), har Armin solid erfaring med ulike varianter av samspillskontrakter.

Armin går jevnlig i retten og har vært med å prosedere en av Norges største entreprisetvister. Han har også vært dommerfullmektig i Romerike og Glåmdal tingrett. I tiden som dommerfullmektig, opparbeidet Armin seg også erfaring som rettsmekler i flere tvistesaker.

Armin tilbyr kurs i NS-kontraktene og relevante gjennomføringsmodeller, men også skreddersydde kurs til aktører i bygge- og anleggsbransjen.

– Armin har bred og solid erfaring fra større entrepriseprosjekter, både med rådgivning og med tvisteløsning. Han er en positiv, engasjert og hardtarbeidende kar som vi tror vil passe godt inn i laget vårt, sier Johnny Johansen.

Les også