Click continue to switch to the English version of our webpage.

Nye advokater med partnerstatus

Herman Roksund, Pål Martin Abell og Terese Negaard Sørli rykker opp til assosierte partnere.

Herman Roksund, Pål Martin Abell og Terese Negaard Sørli rykker opp til assosierte partnere.

Både Terese, Pål Martin og Herman startet sin karriere i Haavind, henholdsvis 2006 og 2007, og med et voksende marked er advokater med deres spisskompetanse av stor verdi for vår videre satsning innen bygg, anlegg og eiendom.

«Vi har mange oppdrag som skal utføres og behovet for erfarne advokater vokser i takt med eiendomsmarkedet. Det er derfor gledelig for oss å nå ha muligheten til å løfte frem våre egne til assosierte partnere», sier partner på Eiendom, Christian Bjørn-Hansen.

Terese jobber med den tradisjonelle eiendomsretten hvor tingsrett, eiendomsstrukturering og plan- og bygningsrett står sentralt. «Hun har en unik faglig innsikt og ekspertise og med en enorm arbeidskapasitet», sier Bjørn-Hansen. Terese utgjør også en viktig ressurs i utviklingscaser og transaksjoner, der hennes ekspertise er helt avgjørende.

Hermans arbeid er knyttet til problemstillinger for næringseiendom, spesielt innen transaksjoner, men også utvikling og leie. «Med erfaring fra transaksjoner i nærmere ni år har Herman viktig bransjekunnskap og er dyktig på prosjekter, både gjennomføring og styring», avslutter Bjørn-Hansen.

Pål Martin, med sin omfattende prosedyreerfaring, bidrar til vårt sterke og renommerte team innen tvisteløsning. Pål Martin har også prosedert for Høyesterett og har arbeidet med store og komplekse rettssaker og kraftutbyggingsprosjekter.

Les også