Studentforelesning / 09.11.2020

Knaggforelesning: Tilvirkningskontrakter

Vi inviterer til digital knaggforelesning i JUS5430 – Tilvirkningskontrakter (dynamisk kontraktsrett).

Jusstudiet består av mye pensum, og mange timer tilbringes på lesesalen. Vi ønsker å bidra til å gjøre dere enda bedre rustet til eksamen ved å gi dere en praktisk innføring i eksamensrelevante temaer.

Vi inviterer til digital forelesning for studenter i valgfaget Tilvirkningskontrakter, der partner Christopher Sveen og senioradvokat Silje Helene Bakkevig Dagsland tar for seg helt sentrale og eksamensrelevante temaer med en praktisk vinkling og eksempler fra advokathverdagen. Christopher og Silje ser frem til å dele sin ekspertise med dere.

Knaggforelesningen vil avholdes via Zoom, og lenke til webinaret vil sendes ut til de påmeldte ca. en time i forkant.

Vi gleder oss!

Foredragsholdere

  • Silje Helene Bakkevig Dagsland

    Senioradvokat

    Silje arbeider med utarbeidelse av kontrakter, gir løpende bistand i kontraktsforhold, tvisteløsning og rådgivning innenfor entreprise-, fabrikasjons- og offshorekontrakter.

  • Christopher L. Sveen

    Partner

    Christopher har betydelig erfaring innen olje og offshore, blant annet fra sin tid som juridisk direktør i Aker Solutions. Han var forhandlingsleder for leverandørene i forhandlingene om de reviderte NF- og NTK kontraktene og har vært sentral i utarbeidelsen av Norske Innkjøpsbetingelser (NIB 16)