Click continue to switch to the English version of our webpage.

Advokatfirmaet Haavind styrker sin rangering på Corporate M&A

Satsningsområdene anerkjennes og selskapet befester samtidig sin posisjon innenfor tvisteløsning, IPR og bank/ finans – Chambers Global 2017

Satsningsområdene anerkjennes og selskapet befester samtidig sin posisjon innenfor tvisteløsning, IPR og bank/ finans – Chambers Global 2017.

Vi er svært stolte over både å klatre til Band 2 innenfor et av selskapets viktige satsningsområder, Corporate M&A, og over å se at enda flere av våre dyktige advokater anerkjennes som «Up & Coming», sier partner og styreleder i Haavind, Pål Kvernaas.

Haavinds M&A satsning er i fremgang, og avdelingen klatrer til Band 2 i årets rangering.

Vi har de siste årene styrket transaksjonsteamet med spisskompetanse innenfor teknologi, kraft og offshore i tillegg til eiendom hvor Haavind i mange år har hatt en sterk posisjon. Partner Cornelius Sogn Ness rangeres innenfor Capital Market og Christopher L. Sveen anerkjennes som «Up & Coming» innenfor «Energy and natural resources».

Med flere profilerte saker og transaksjoner av betydelig størrelse på merittlisten er vi veldig stolte over at våre dyktige og hardtarbeidende advokater anerkjennes, uttaler partner og leder for Corporate Bjørn Olav Torpp.

Også partner Andreas Bernt og assosiert partner Vebjørn Iversen, begge på IPR, er nå rangert som «Up & Coming».

Dette viser et tydelig signal til markedet at vi satser på IPR som en integrert del av vår satsning innenfor teknologi og media, uttaler faglig leder for IPR Vebjørn Iversen.

I tillegg befester Haavind gjennom oppdatert rangering fra Chambers Global sin posisjon innenfor fagområdene tvisteløsning, bank og finans og immaterielle rettigheter (IPR)

Les mer om rangeringen på Chambers Global sine nettsider

Les også