Karriere

Vi søker stadig etter nyutdannede og erfarne advokater til å styrke våre team. Under følger gjeldende stillingsutlysninger, men vi tar også i mot åpne søknader. Følg linkene lenger ned på siden dersom du vil sende oss en åpen søknad. Bli en av oss!

Stilling ledig

Advokat/-fullmektig innen offshore og industri

I vår offshoreavdeling vil du få jobbe med problemstillinger i kjernen av energitransformasjon og Co2-optimalisering. Har du et par års relevant erfaring og ønsker å jobbe med transaksjoner, kontrakter og prosjektoppfølging knyttet til teknologitunge og komplekse utviklingsprosjekter – både på land og offshore? Da ønsker vi å høre fra deg!

Stilling ledig

Vil du jobbe i et av markedets beste og hyggeligste anskaffelsesteam?

Teamet vokser, og vi har flere spennende oppdrag på vei inn døren. Har du 2–4 års erfaring med offentlige anskaffelser eller er nyutdannet og har en særskilt interesse for offentlige anskaffelser? Har du i tillegg gode akademiske resultater og kjenner deg igjen i verdiene engasjement, samarbeid, faglig dyktighet og humor? Da har vi holdt av en plass til deg!

Haavind
Stilling ledig

Har du lyst på et sommerengasjement med mening?

Vår samarbeidspartner Rettssenteret søker unge talenter og flere frivillige. Klikk her for å lese mer og søke!

 

1000x640 FM 21_3

Karrieremuligheter – åpne søknader

Skal du trives i en krevende hverdag er det viktig å like menneskene rundt deg. Vi er et motivert lag bundet sammen av verdiene engasjement, dyktighet, humor og samarbeidsglede. Det er derfor avgjørende at du har verdier og holdninger som passer med våre. Ut over det kan bakgrunnen din være helt unik, det synes vi er spennende!

Interessert?

Du er velkommen til å sende oss en åpen søknad, i en av kategoriene under: