Kristian Stemre

Senioradvokat

+47 473 04 833

e4dba68cd67028c3894

Last ned vCard

kristian-stemre

Kristian Stemre er senioradvokat i en av Norges største og høyest rangerte entrepriserettsavdelinger.

Kristian er spesialisert innenfor entreprise- og kontraktsrett, samt tvisteløsning. Han har også solid kompetanse innen erstatningsrett.

Kristian jobber til daglig med rådgivning ifbm utarbeidelse, inngåelse og gjennomføring av komplekse og dynamiske kontrakter. Han har solid erfaring med garanti- og reklamasjonssaker, samt oppfølgning av erstatningskrav. Han bistår jevnlig flere av Norges største byggherrer innenfor bygg- og anleggsektoren, og har de siste årene rådgitt i forbindelse med flere store infrastrukturprosjekter i Norge.

Han har svært god kunnskap om problemstillingene som oppstår innen bygg- og anleggsentrepriser, og besitter dessuten omfattende paratkunnskap om de sentrale kontraktstandardene. Han har arbeidet med en lang rekke forskjellige bygg- og anleggstyper, og har god forståelse for bygg- og anleggstekniske termer og konsepter.

Kristian går jevnlig i retten og har vært med å prosedere noen av Norges største sluttoppgjørstvister. Han har solid erfaring med forhandlinger og mekling.

Kristian har i tillegg erfaring med rådgivning innen selskapsrett og internasjonal privatrett.

Utdanning og erfaring

  • 2015-
    Advokatfirmaet Haavind
  • 2014
    Master i rettsvitenskap, UiB
  • 2013
    LLM in International Business Law, King’s College London. [Masteravhandling: Exceptions to Confidentiality in International Commercial Arbitration - Distinction]