Karriere

Hvorfor jobbe i Haavind?

Advokatfirmaet Haavind er et av Norges ledende fullservice advokatfirmaer.  Vi dekker hele spekteret av juridiske tjenester og bistår mange av de største aktørene innen norsk og internasjonalt næringsliv. Våre kontorer ligger på Solli plass med en fantastisk utsikt over byen.

Da jeg var på intervju hos Haavind ble jeg introdusert for et profesjonelt og veldrevet firma. Menneskene jeg møtte var inkluderende og inspirerende, og hadde en klar plan for hvordan akkurat jeg kunne bidra til å gjøre Haavind enda bedre. Dette, i kombinasjon med svært gode utviklingsmuligheter og god humor, fremhevet Haavind som et svært godt valg.

Dyktige og engasjerte medarbeidere er avgjørende for vår suksess. Vi har et sterkt fagmiljø og mange dyktige kollegaer å spille på. Som nyansatt hos oss vil du få en bratt læringskurve og tidlig selvstendig ansvar, med god oppfølging fra – og samarbeid med engasjerte kolleger.

Vi er stolte over å ha blitt stemt frem blant landets studenter som «attraktiv arbeidsgiver» [Universum 2016]

Nyhet / 21.10.2016

Om ny arbeidsgiver og jusseksamen. Bli kjent med Mathias.

Hvordan var møtet med ny arbeidsgiver, og har han noen råd til jusseksamen? Møt Mathias Karlsen Hauglid, uteksaminert fra UiT våren 2016 og ansatt i Haavind siden august. Les hvilke betraktninger Mathias gjør seg om sin første arbeidsgiver og hvilke råd han gir studentene før jusseksamen.

God oppfølging som nyansatt

  • Du får en fadder med tydelig oppfølgingsansvar
  • Alle ansatte har egne mål- og utviklingsplaner som følges opp gjennom hele året
  • Vi lover deg en bratt læringskurve og stort ansvar, med god støtte fra faddere, partnere og erfarne advokater, samt kurs gjennom Haavindskolen
  • Vi har omfattende prosedyrevirksomhet. De fleste advokatfullmektigene får sakene sine innen 2 år
  • Vi jobber med spennende kunder i norsk og utenlandsk næringsliv
  • Vi har stor samarbeidsglede i vårt arbeid
Nyhet / 27.06.2016

Brenn for det du driver med, jobb hardt og vær sosial

Han har vært trainee hos oss tre ganger, har uoffisiell norgesrekord i å være tidlig ute med søknader - møt vår hardtarbeidende og målbevisste kollega Sindre Solbakken.