Karriere

Hvorfor jobbe i Haavind?

Advokatfirmaet Haavind er et av Norges ledende fullservice advokatfirmaer.  Vi dekker hele spekteret av juridiske tjenester og bistår mange av de største aktørene innen norsk og internasjonalt næringsliv. Våre kontorer ligger på Solli plass med en fantastisk utsikt over byen.

Våre mennesker er vår suksesshistorie! Det er utrolig gøy at vi er på topp 10-listen blant advokatfirmaene på Universums liste over Norges mest attraktive arbeidsgivere [Universum 2019]

Dyktige og engasjerte medarbeidere er avgjørende for vår suksess. Vi har et sterkt fagmiljø og mange dyktige kollegaer å spille på. Som nyansatt hos oss vil du få en bratt læringskurve og tidlig selvstendig ansvar, med god oppfølging fra – og samarbeid med engasjerte kolleger.

Da jeg var på intervju hos Haavind ble jeg introdusert for et profesjonelt og veldrevet firma. Menneskene jeg møtte var inkluderende og inspirerende, og hadde en klar plan for hvordan akkurat jeg kunne bidra til å gjøre Haavind enda bedre. Dette, i kombinasjon med gode utviklingsmuligheter, et annerledes miljø med mye god humor, fremhevet Haavind som et svært godt valg.

God oppfølging som nyansatt

  • Du får en fadder med tydelig oppfølgingsansvar
  • Alle ansatte har egne mål- og utviklingsplaner som følges opp gjennom hele året
  • Vi lover deg en bratt læringskurve og stort ansvar, med god støtte fra faddere, partnere og erfarne advokater, samt kurs gjennom Haavindskolen
  • Vi har omfattende prosedyrevirksomhet. De fleste advokatfullmektigene får sakene sine innen 2 år
  • Vi jobber med spennende kunder i norsk og utenlandsk næringsliv
  • Vi har stor samarbeidsglede i vårt arbeid

Studentbrosjyre

I Haavinds studentbrosjyre kan du bli bedre kjent med oss som advokatfirma og arbeidsgiver. Du kan eksempelvis lese om våre studenttilbud, som knaggforelesninger, prosedyrekurs og vår trainee- og skriveplassordning. Videre kan du bli kjent med noen av våre ansatte og lese om deres erfaringer med både trainee- og skriveplassopphold hos oss. Du får også vite hva det var som gjorde at de valgte Haavind som sin arbeidsgiver, og kanskje får du noen nyttige råd og tips som du kan ta med deg når du selv skal velge din første arbeidsplass.

Ta en titt på videoen under for å se hvordan det egentlig er å jobbe hos oss!

 

Det som er kult i Haavind er at du får jobbe med mennesker som har et høyt faglig nivå og solid bransjeforståelse.

Marianne Henne Møller (Fullmektig, 2019)