Event / 31.01.2019

Forum for praktisk prosess 2019

Tvisteløsning og prosedyre

Det er med glede vi inviterer til årets samling for alle som jobber mye med prosedyre og tvisteløsning.

Formålet med Forum for praktisk prosess er å skape en arena for prosedyreadvokater, dommere og voldgiftsdommere hvor vi kan møtes på tvers av firma og spesialiseringer for å belyse praktiske problemstillinger.

Vi kan også i år vise til et svært interessant program, og har samlet en rekke nøkkelpersoner i bransjen for å rette søkelyset mot viktige tema innen tvisteløsning.

Samlingen starter med en faglig del, fordelt på to tema, før vi fortsetter de gode samtalene over god mat og drikke.

 

Første tema: Hvordan presentere godt i retten?

Her spenner vi buen høyt og tar vi for oss hva som skal til for å holde gode presentasjoner i retten. Til dette temaet har vi vært heldige å få med oss et solid panel med fire meget dyktige bidragsytere;

  • Frode Innjord, Hjort
  • Ragnhild Noer, Høyesterett
  • Amund Bjøranger Tørum, Schjødt
  • Moderator Morten Goller, Wiersholm

 

Andre tema: Vitneforklaringer

Vitneforklaringer utgjør en sentral og viktig del av rettens avgjørelsesgrunnlag. Vårt erfarne og kompetente panel vil ta for seg ulike utfordringer og muligheter ved bruk av vitneforklaringer i retten;

  • Jan B. Jansen, BA-HR
  • John Christian Elden, Elden & Co
  • Kaare Shetelig, Wikborg Rein
  • Moderator Kine Steinsvik, Borgarting

Etter den faglige delen, har vi gleden av å invitere til hyggelig sosialt samvær, med mat og drikke tilberedt og servert av kulinarisk ekspert Øyvind Hjelle og hans team.

Fjorårets arrangement var en stor suksess, og vi var heldige å få svært mange påmeldte. For å sikre at vi i år får plass til alle de som jobber mye med prosess og som har lyst til å delta, er påmeldingen i første omgang begrenset til de som har fått personlig invitasjon. Hvis vi får plass, vil vi naturligvis åpne opp for flere. Vi håper du har anledning til å delta, velkommen!

Påmelding skjer ved å benytte lenken øverst på siden.

På vegne av Advokatfirmaet Haavind AS
Arve Martin, Johnny, Mikal og Rasmus

hammer_web