Frokostseminar

Parkering

08:30 - 10:00
15.mai 2019
Eiendom, Eiendomsutvikling

Vi har gleden av å ønske velkommen til en ny serie frokostseminarer i regi av Haavinds eiendomsavdeling. Våren 2019 vil vi i fire seminarer veilede aktører i utviklings- og transformasjonsprosjekter. I det siste seminaret i rekken ser vi på hva utleier bør tenke på for å sikre nødvendig godkjenning av parkeringsplasser.

For leietakere i næringsbygg er parkeringsmuligheter ofte et viktig forhold, og utleiere vil ønske å tilby parkeringsmuligheter til leietaker. Det er imidlertid ikke alltid så lett å avklare hvor mange parkeringsplasser som er lovlig etablert på eiendommen.

Det kan reises tvil om særskilt godkjenning av parkeringsløsning er nødvendig og hva som skal til for at parkeringsplassene på eiendommen har nødvendig godkjenning.

Vi ser blant annet på hvordan man som utleier kan få en rimelig trygghet for at det opparbeidede antall parkeringsplasser på eiendommen har nødvendig godkjenning fra det offentlige.

Foredragsholdere

  • sorli_terese

    Terese Negaard Sørli

    Terese Negaard Sørli er spesialist innen plan- og bygningsrett og forvaltningsrett og har bistått ved en rekke større prosjekter og eiendomstransaksjoner.

  • uldalen_per_amund

    Per Amund Uldalen

    Per er spesialist innen eiendomsutvikling, tvisteløsning og prosedyre samt grunnerverv og ekspropriasjon.