Frokostseminar / 09.06.2022

Derfor er det så viktig å forstå politikk og media

Eiendom

Velkommen til frokostseminar om eiendomsutvikling og eiendomsprosjekter. Dette er vår femte seminarserie om eiendomsutvikling. I tidligere serier har vi tatt for oss sentrale forberedelser i et utviklingsprosjekt, struktur- og gjennomføringsfasen i et prosjekt, og realisasjonsfasen. Vi vil i denne seminarserien ta dere gjennom noen særskilt utvalgte og aktuelle emner.

Når byen fortettes, og det bygges høyere og tettere, øker også interessemotsetningene. Dette skaper fallhøyde, langdryge prosesser og potensielt kostbare konflikter. Ved å jobbe godt og riktig med beslutningstakere og media, samt tenke nøye gjennom hvilke kampsaker og  reguleringsrisiko man som eiendomsutvikler velger å ta, øker sjansene for å lykkes. Tråkker man derimot i salaten, kan det fort bli famøse medieoppslag og tap av tillit hos politikere og fagfolk. Velkommen til et frokostseminar der First House snakker om hvordan man lykkes med politikk og media i eiendomsbransjen.

Liselotte og Haakon

Partner og fagansvarlig for politikk og samfunn Liselotte Lunde, jurist og tidligere byrådssekretær i Oslo. Leder nå First House sin politiske avdeling – og har bred erfaring med å jobbe med reguleringssaker.

Partner Håkon Borud, 25 års erfaring som journalist og redaktør i lokale, regionale og nasjonale medier – halvparten av tiden som toppleder. Bistår flere eiendomsutviklere med media og PR-strategier.